Swimmmingpool.dk            Dansk pooldesign by Niveko         Viskan Spa          Galleri          Om os          Kontakt          Webshop                                         

  
Inspiration - poolprojekter fra hele europa 2018

Niveko projekter by Berle Pool + Spa

Æstetisk design i høj kvalitet

NIVEKO er den mest eksklusive swimmingpool på markedet, og hos Berle Pool + Spa er vi stolte over at kunne kalde os eksklusiv forhandler af NIVEKO pools i Danmark.

Der produceres årligt over 450 NIVEKO swimmingpools i Europa. NIVEKOS firmafilosofi og vision er aldrig at gå på kompromis med detaljerne eller kvaliteten, derfor kan de yde 10 års garanti på vandtætheden i poolens vægge, bund samt rørføring og desuden også 10 års garanti mod farveforskelle på vægge og bund. NIVEKO fremstiller, som de eneste, alle deres helstøbte kar i UV stabiliseret polystone, som er specielt egnet til ekstremt aggressive kemiske væsker og beskyttet mod solens kraftige stråler.

Køb en smuk pool-løsning

De fleste familier investerer kun i en swimmingpool én gang, så derfor fortjener I en smuk, unik og enestående swimmingpool, som er designet nøjagtig, så den lever op til jeres drøm om en pool. En pool hvor I kan nyde livet med hinanden og jeres gæster.

Vi er på forkant med de seneste og mest innovative løsninger og trends. Vi anbefaler altid, at I enten ringer eller lægger vejen forbi vores showroom i Gladsaxe således, at vi kan få sporet os ind på, hvilke ideer og tanker I har gjort jer omkring swimmingpoolen. Medbring gerne inspirationsbilleder I har set i magasiner eller på nettet, fortæl os hvilke tanker og overvejelser I har gjort jer, så vi kan være forberedt til vores næste møde, som foregår i jeres have. Vores kunder er vores vigtigste inspiration, og derfor er det hjemme i jeres have, at vi får de bedste ideer i mødet med jeres liv og den livstil, vi oplever i haven.

Processen omkring projektet skal være en fornøjelse lige fra start til slut. Det vil Berle Pool + Spa gerne hjælpe dig med. Vi hjælper dig med at træffe de rigtige valg, vi inspirerer og rådgiver dig. Vi styrer i samarbejdet med dig og hvert et trin i byggeprocessen, så du får en god oplevelse, fra det første spadestik er taget, til det færdige resultat står klar.

Din pool er specielt designet og bygges fra bunden i præcis den længde og bredde, som vi er blevet enige om på vores indledende møder, og som er i harmoni med din have og omgivelserne omkring miljøet. Vi arbejder tæt sammen med vores team af professionelle og faguddannede teknikkere, som er til stede ved alle indledende møder og naturligvis under hele byggeprocessen.

Vi rådgiver dig gennem hele processen

Hos Berle Pool + Spa lægger vi vægt på, at lytte til dine behov, så vi kan levere et resultat, der lever op til din forestilling om den perfekte swimmingpool og uanset hvilken størrelse, form eller model du vælger, så er fællesnævneren den samme for alle NIVEKO pools - eksklusivt design skræddersyet efter dine ønsker og behov, hvor det æstetiske og det praktiske skaber den perfekte atmosfære i din have og miljøet omkring den.

Inspiration fra vores Niveko projekter i Danmark