Swimmmingpool.dk            Dansk pooldesign by Niveko         Viskan Spa          Galleri          Om os          Kontakt          Webshop                                         

Syv aktive Niveko swimmingpools i showroom

Niveko pool

Niveko Infinity overløbspool

NIVEKO's Overflow Infinity pool er ideel til haver med niveauforskelle. Vandet flyder over stenkanten på den endeløse side og en følelse af "uendelig" udsigt over det omkringliggende landskab. På grund af denne konstante skimming af vandoverfladen, fremstår poolen altid skinnende ren. De moderne rektangulære trin kan evt. have en finish med natursten. Overflow Endless udstyret med lidt design og man får det ultimative og eksklusive design. NIVEKO er den eneste leverandør i Europa, der tilbyder en endeløs ét stykke pool.

Niveko Overflow Evolution

Med Overflow Evolution har Niveko formået at "fjerne" det våde område som kan være en ulempe i forbindelse med overløb. Overflow Evolution er udstyret med en visuel kant, så du næsten ikke kan se, hvor vandet løber fra poolen. I Overflow Evolution er alle indbygningsdele i rustfrit stål og kubiske. NIVEKO har for at sikre en minimal årlig driftsomkostning udstyret filterinstallationen med øko-teknologi. Overflow Evolution er en unik pool med spejleffekt og NIVEKO er stolt over af præsentere den nyeste designinnovation.

Niveko Overflow Evolution

. NIVEKO har for at sikre en minimal årlig driftsomkostning udstyret filterinstallationen med øko-teknologi. Overflow Evolution er en unik pool med spejleffekt og NIVEKO er stolt over af præsentere den nyeste designinnovation.

Niveko Overflow Infinity swimmingpool

På grund af denne konstante skimming af vandoverfladen, fremstår poolen altid skinnende ren. De moderne rektangulære trin kan evt. have en finish med natursten. Overflow Endless udstyret med lidt design og man får det ultimative og eksklusive design. NIVEKO er den eneste leverandør i Europa, der tilbyder en endeløs ét stykke pool.

Berle Pool + Spa - showroom 

Mød os eller book et møde med vores dygtige salgs- og designafdeling