Swimmmingpool.dk            Dansk pooldesign by Niveko         Viskan Spa          Galleri          Om os          Kontakt          Webshop                                         

Syv aktive Niveko swimmingpools i showroom

Niveko pool

Niveko swimmingpool typer 

En pool for enhver smag

Her er fokus på unikke tekniske løsninger og innovativt design, der opfylder enhver kundes ønsker om den perfekte pool. Vi står klar til at guide dig til det helt rigtige valg af pool. Ligegyldigt hvilken NIVEKO-pool du vælger, så er du sikret eksklusivt design og skræddersyede løsninger. Ønsker du eksempelvis en strandbred med liggestole langs poolen, så hjælper vores designere dig med at skabe det helt rigtige miljø til din have.

Top Level

Læs mere

se mere

Skimmer invisible

Læs mere

Se mere - Overflow Multi

Overflow Multi

Læs mere

Se mere - Overflow Infinity

Overflow Infinity

Læs mere

Se mere - Advance

Overflow Advance

Læs mere

Se mere - Evolution

Overflow Evolution

Læs mere

Se mere - Overflow Underflow

Overflow Underflow

Læs mere


Skimmer Top Level

Skimmer Top Level -  høj kvalitet som Standard model. Denne pooltype er meget velegnet til den store familie, hvor der er meget leg i poolen.
En skimmerpool med en smal / høj skimmer som betyder, at vandstanden kun er 8 cm fra kanten, et fantastisk alternativ hvis man ikke ønsker overløb, men alligevel gerne vil have vandspejlet så tæt på poolkanten som muligt. Det er en skræddersyet pool uden begrænsninger i dimensioner og former.

Skitsemodel
Skimmer Top Level

Skimmer Invisible

En opfindelse hvor Niveko vil give mulighed for en vandstand,  som er næsten en overløbs pool (overflow). Denne pooltype bevirker at vandspejlet kun er 3 cm fra poolkant og fremstår med et elegant look.

Skitsemodel
Skimmer Invisible

Overflow Multi

Overflow Multi - er den første af en række modeller fra NIVEKO med overløb. Her er den eksklusive  pool, hvor man med enkelthed i design og installation, har fremstillet de mest populære modeller indenfor pools med overløb. De er attraktive i både design og i pris. 

Multi kan vælges. med normal overløb eller wisper, hvor man stadig hører vandet risle men knap så højt, især velegnet til indendørs swimmingpools.

Skitsemodel
Overflow Multi

Overflow Infinity

Overflow Infinity overløbspoolen -  er primært egnet til miljøer med terræn med variabel højde, hvor vandet strømmer over poolkanten på den ene side, hvilket giver indtryk af en uendelig udsigt over det omkringliggende landskab.
Med denne pooltype vil man opleve at vandet giver en linie, hvor vandet forsvinder ud i ingenting. Oftes bruges denne type, hvor udsigten er havet således, at poolkanten flyder ud i havet.

Skitsemodel
Overflow Infinity

Overflow Advance

Overflow Advance type -  er en overløbspool kombineret med sten af naturlig granit. Designløsningen, hvor den indre sten ligger under vandstanden, hvorved den klare linje af poolformen accentueres.
Meget elegant look da det ser ud, som om vandet er ved at løbe ud af poolen med knivskarpe kanter.
På denne pooltype kan man have samme flise i vand som på terrassen, hvilket giver et minimalistisk monoment.

Skitsemodel
Overflow Advance

Overflow Evolution

Med Overflow Evolution -  har Niveko formået at "fjerne" det våde område, som kan være en ulempe i forbindelse med overløb. Overflow Evolution er udstyret med en visuel kant, så du næsten ikke kan se, hvor vandet løber fra poolen. I Overflow Evolution er alle indbygningsdele i rustfrit stål og kubiske. NIVEKO har for at sikre en minimal årlig driftsomkostning udstyret filterinstallationen med øko-teknologi. Overflow Evolution er en unik pool med spejleffekt.
Designløsningen i Evolution-overløbspoolen, giver indtryk af et sammenhængende område mellem vandstanden og poolområdet. Den unikke løsning understreges af det minimalistiske design af poolkanten.
.

Skitsemodel
Overflow Evolution

Overflow Underflow

En meget individuel løsning af overløbspuljen, hvor vandet strømmer ud under gulvet, på hvilken måde enhver overflade eller overfladeterminering af overløbstungen helt elimineres.
Generelt for alle overløbspools er det looket, der vil afgøre, hvilken model der passer til din drømmepool.

Skitsemodel
Overflow Underflow

On - site swimmingpools

For swimmingpools som har en atypisk form, som er for store til at transportere i et stykke eller skal monteres på steder med vanskelige adgangsforhold, kan disse leveres i flere dele og samles på stedet.

De enkelte dele af poolen inkl. indbygningsdele testes på fabrikken inden afsendelse til kunden. Herefter samles poolen på stedet af Berles medarbejdere.

Denne byggeproces muliggør alverdens former for swimmingpool, snak med vores design afdeling.

Berle Pool + Spa - showroom 

Få inspiration til en ny swimmingpool i haven, 
book et møde med vores erfarne og kreative designer
Jeanette på tlf: (+45) 22 57 11 77